(ВІДЕО) Завершується реєстрація охочих служити у підрозділах «Львів-аеропорт», «Рава-Руська» та ОКПП «Київ»

НАЗАД
17 квiтня 2018 13:55

Вже за два тижні завершується реєстрація кандидатів для участі в конкурсі Держприкордонслужби, стосовно зайняття у підрозділах «Львів-аеропорт» і «Рава-Руська» та Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ».

Вже за два тижні, а саме 30 квітня, завершується реєстрація кандидатів для участі в конкурсі Держприкордонслужби, стосовно зайняття посад в рамках проекту «Нове обличчя кордону» у підрозділах «Львів-аеропорт» і «Рава-Руська», що на Львівщині та Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ».

З 1 лютого поточного року всі бажаючі поповнити ряди прикордонників мали змогу ознайомитися з деталями конкурсу за посиланням https://newface.dpsu.gov.ua/ та офіційно заявити про свій намір взяти участь у відборі, заповнивши анкету. На сьогодні сервісом анкетування скористалось понад 800 осіб, 70% з яких – цивільна молодь. Хто з певних причин не зміг ще цього зробити, ще є час.

Нагадуємо, що електронні анкети кандидатів приймаються та обробляються автоматизованою електронною системою проекту без втручання посадових осіб Держприкордонслужби.

Відповідно до відбіркових та навчальних планів з 23 квітня планується розпочати тестування тих, хто вже встиг подати заявку на участь в проекті «Нове обличчя кордону».

Крім того, вже на початку травня розпочнеться набір в наступні підрозділи в рамках зазначеного проекту. Конкурс проходитиме у прикордонний відділ «Римачі», який також забезпечує роботу пункту пропуску «Ягодин», що на українсько-польському кордоні, та до підрозділу в Одеському аеропорту.

Конкурс проводиться, як серед цивільної молоді – на посади сержантського складу, так і серед військовослужбовців Державної прикордонної служби України – на посади сержантського та офіцерського складу.

Професійну підготовку за міжнародними стандартами, перспективу кар’єрного зростання, гідний рівень грошового забезпечення та соціальний захист, якісне медичне обслуговування – саме це гарантовано отримає кожний, хто пройде зазначений відбір. Відмітимо, що рівень грошового забезпечення відібраних конкурсантів становитиме не нижче 9 тисяч гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси